Меню
  • Начало
  • Рекламни чаши с фирмено лого

Рекламни чаши с фирмено лого

Онлайн магазин Фото Сувенири се поддържа от рекламна агенция QR Media. Освен широка гама от персонализирани подаръци и сувенири можем да Ви предложим и продукти подходящи за корпоративни подаръци и реклама. Голяма част от продуктите се произвеждат чрез наши собствени производствени мощности. Стремим се да предложим най-добра цена съчетана с отлично качество.

Продуктите на които искаме да наблегнем в настоящата статия са рекламните чаши. QR Media чрез един от своите брандове ChashiBG предлага множество модели рекламни чаши - бели, с цветни дръжки, с цветна вътрешност, магически, с кутии, без кутии и много други. Асортимента е доста широк и е на практика невъзможно да се опише целият. Затова не се колебайте да отправите своите запитвания на имейл office@qrmedia.bg, или използвайте друг удобен начин за контакт, който можете да намерите на страница "Контакти"

Печатът е сублимационен, пълноцветен и е възможен само от външната страна на чашите. Най-предпочитаните чаши за такъв вид реклама са белите, но можем да предложим и цветни чаши в светли тонове. Важно е да се знае че при сублимационната технология цветът на чашата се явява фон за картинката и цветните чаши променят реалните цветове. Ако желаете изображението да бъде с фото качество в реални цветове трябва да се ползват бели чаши.

Важно е да се отбележи, че не всяка керамика е годна за сублимация, затова предпочитаме да работим само с наша керамика, но ако все пак разполагате с керамика за която сте сигурни, че е годна за сублимация не се колебайте да се свържете с нас. Ние можем да Ви направим предложение само за печат.

Цени за печат на бели керамични чаши без кутия за сезон 2018:

  • от 24 до 72 бр. - 3,90 лв./бр.
  • над 72 бр. - 3,60 лв./бр. (при поръчка на кашон от 36 бр.)

Цени за печат на бели керамични чаши с кутия за сезон 2018:

  • от 24 до 96 бр. - 4,14 лв./бр.
  • над 96 бр. - 3,84 лв./бр. (при поръчка на кашон от 48 бр.)

Всички посочени цени са в български лева и са крайни.
Цената е за печат с един дизайн.
В цената са включени чаши плюс печат.

 

 

Instagram

foto.suveniri
Сравнение на продукти
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!